Betonin ja haitta-aineiden analysointia

Nopeasti. Helposti. Laadukkaasti.

Tilaa tutkimus

Oli kyse sitten silloista, tunneleista tai paalulaatoista, on yhteinen intressimme pitää ne kunnossa yli sukupolvien. Betonirakenne kestää suunnitellun käyttöikänsä ajan, kun se on laadultaan käyttökohteeseen sopivaa ja sitä ylläpidetään ja korjataan suunnitelmallisesti paikalliset rasitusolosuhteet huomioiden. Suomessa betoniset taitorakenteet altistuvat poikkeuksellisen kovalle säärasitukselle ja kemialliselle rasitukselle veden jäätymisen, sulamisen ja teiden suolauksen takia. Raudoitteiden kunto, korroosioriskit ja betonin kunto ovat siksi säännöllisen mittauksen, testaamisen ja näytteenoton kohteita. Betonirakenteen kunnon arvio perustuu aina mitattuun tietoon, jonka tuottaminen ennakoi hyvin hallinnoituja ja ajoitettuja korjaus- ja muutostöitä.

Labroc suorittaa näytteenotto- ja laadunvalvontatöitä sekä uudis- että korjausrakennuskohteissa. Suoritamme työmaalla tuoreen betonin testausta, ennakko- ja työmaakokeita sekä tutkimme kovettuneen betonin ominaisuuksia. Betonitehtaille suoritamme betonin kelpoisuus- ja hyväksyntäkokeet. Betonitekniset testauspalvelumme kattavat betonin mikrorakennetutkimukset, joita teemme vuositasolla tuhansittain.

Olemme mukana kaiken kokoisissa infrahankkeissa kaikkialla Suomessa. Meillä on betonilaboratoriot Espoossa, Oulussa ja Tampereella eli maantieteellinen kattavuutemme on Suomen paras. Tämä mahdollistaa lyhyet siirtymät ja hyvät valmiudet toteuttaa työmaakäyntejä lyhyelläkin varoitusajalla myös haja-asutusalueilla. Hankekohtaisen yhteistyön lisäksi olemme panostaneet erityisesti valtakunnallisiin puitesopimuksiin. Valtakunnalliset puitesopimukset vähentävät kokonaisuudessaan hallinnollista työtä, tuovat ennakoitavuutta budjetointiin ja sujuvoittavat työmaiden käynnistystä.

Toimi näin!

Lähetä tutkittavat näytteet tai toimita ne meille paikan päälle laboratorioomme. Voit tuoda näytteet myös näytteiden vastaanottolaatikkoon, joista näytelähetykset lähtevät laboratorioihimme päivittäin. Tämä toimitustapa on näytteenlähettäjälle ilmainen. Alla tarkemmat ohjeet.

Rakentamisen laatu koskee meitä kaikkia

Siksi haluamme auttaa sinua.

Ota yhteyttä