Labroc Oy hakee betonin testaajia

Betonin testaaja, 2 paikkaa, Labroc Oy, Espoo, Tampere

Labroc Oy hakee betonitestaukseen asiantuntijoita (esim. betonilaborantti, teknikko, rakennusmestari/-insinööri) Espoon ja Tampereen betonilaboratorioihin.

LABROC Oy on kotimainen riippumaton, henkilöstön omistama betonin ja haitta-aineiden analysointiin erikoistunut Finas-akkreditoitu laboratorio, T314. Asiantuntevalla henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus betoni- ja haitta-ainetutkimuksista. Toimintamme perusta on hyvinvoiva henkilöstö sekä pitkät asiakassuhteet. Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti, nopeasti ja luotettavasti. Lisätietoja www.labroc.fi

Haemme tehokasta ja joustavaa tiimityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ vaatii tarkkuutta, vastuullisuutta ja valmiutta kehittää omaa osaamista. Tässä tehtävässä positiivinen asenne on avainasemassa.

Tehtävän kuvaus:
Päätehtävänä laboratoriotestaukset (mm. puristuslujuus, vetolujuus), töiden organisointi, asiakasyhteistyö sekä työmaatestaus. Haemme useampia ammattilaisia ja työtehtävät voidaan räätälöidä sinulle sopivaksi.

Edellytämme sinulta: 
Betoniteknistä osaamista ja aiempaa työkokemusta rakennusalalta. Perehdytämme sinut tehtävään. Ajokortti on pakollinen.

Tarjoamme sinulle: 
-alan parhaat työkaverit
-mahdollisuuden kasvaa alan rautaiseksi ammattilaiseksi
-mahdollisuuden kehittyä yrityksemme mukana
-hyvät henkilöstöedut

Muuta:
Työ alkaa mahdollisimman pian, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on vakituinen kokoaikatyö.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Vehviläinen, puh. 044 281 5199 hakemukset mika.vehvilainen@labroc.fi