Rekrytointi: laborantti Kuopioon

12.2.2024

Haemme toimintamme kasvaessa Kuopion laboratorioon laboranttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 8.4.2024 tai sopimuksen mukaan alkaen. Labroc Oy on laboratoriopalveluita tarjoava yritys, jossa tutkitaan laaja-alaisesti rakennuksiin, infran rakentamiseen ja sisäilmaongelmiin liittyviä näytteitä. Tuotamme tutkittua tietoa asiakkaillemme ja sitä kautta olemme osaltamme takaamassa terveellistä ja turvallista rakennettua ympäristöä. Olemme osa kansainvälistä GBA Groupia.

Nyt avoinna oleva tehtävä liittyy sisäilma- ja ympäristöanalytiikkaan, ja pitää sisällään näytteiden esikäsittelyä ja analysointia TD-GC/MS, GC/MS ja LC-DAD laitteistoilla. Osaamisen karttuessa tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi laborantin tutkintoa, riittävää suomen kielen taitoa sekä tietokoneen ja erityisesti Excel-ohjelmiston käyttötaitoja. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellista ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin, yhteistyötaitoja sekä asiakaspalveluasennetta. Laboratoriomme on akkreditoitu ja noudatamme ISO 17025 -standardin mukaista laatujärjestelmää. Kuopiossa saat työkavereiksi noin parinkymmenen työntekijän mukavan yhteisön, joka perehdyttää sinut työhön avoinna olevan tehtävän mukaisesti.

Labroc sijaitsee kuudessa kaupungissa Suomessa työllistäen yhteensä noin 70 henkilöä. Kuopion laboratorio sijaitsee Microkadulla Novapoliksen moderneissa tiloissa, joiden yhteydestä löytyy mm. ravintoloita, hierojia sekä kuntosali. Microkadulle on hyvät linja-autoyhteydet, jonka lisäksi alueelta löytyy Vilkku-pyörien asema sekä autoilijoille pysäköintitalo.

Omia arvojamme ovat hyvinvoiva henkilöstö, toimialan paras asiakaspalvelu sekä vastuullinen liiketoiminta. Työntekijöillemme tarjoamme kattavat henkilöstöedut kuten mm. virike-edun, laajan työterveyshuollon sekä hierojakäynnit. Laboratoriossamme työskennellään nykyaikaisilla työvälineillä, modernissa laboratorioympäristössä.

Jätä hakemus ja CV linkin kautta 29.2.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävä antaa Jani Mäkelä (050 5602975, jani.makela@labroc.fi)

vko 7: to 15.2 klo 13-15 ja pe 16.2 klo 13-15
vko 8: ma 19.2 klo 13-15 ja ti 20.2. klo 13-15
vko 9: ma 26.2. klo 13-15 ja ti 27.2. klo 13-15