Rekrytointi: tutkija asbesti- ja haitta-aineanalyyseihin, Espoo/Helsinki

Labroc Oy on kotimainen ja riippumaton rakentamisen elinkaaren laboratorio. Edistämme terveellistä ja turvallista rakennettua ympäristöä. Tutkimme haitta-aineita, betonia ja sisäilmaa kuudenkymmenen henkilön voimin. Tuottamaamme tietoa hyödynnetään niin uudis- kuin korjausrakentamisen hankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Maanlaajuisen toimintamme kulmakivi on osaava ja palveluhenkinen henkilöstömme. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Kuopiossa sekä Oulussa. Labroc Oy on FINAS- akkreditoitu testauslaboratorio, pätevyysalueet T314 ja T288.

Etsimme Espoon/Helsingin toimipisteeseen ASBESTI- JA HAITTA-AINETUTKIJAA vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme positiivisella ja joustavalla asenteella varustettua tutkijatyyppiä, joka tekee työnsä huolellisesti ja palvelee asiakkaita aktiivisella otteella. Sinulla on vähintään alempi korkeakoulututkinto (esim. kemia, geologia tai laboratorioala) sekä mielellään kokemusta laboratoriossa työskentelystä. Rakennusmateriaalien ja haitta-aineiden sekä laatujärjestelmien tuntemus on eduksi tehtävän hoitamisessa. Perehdytämme sinut tehtävään.

Päätehtäviäsi laboratoriossa ovat asbesti-, mineraalikuitu- ja pölyanalyysit rakennusmateriaali-, pyyhintä- sekä ilmanäytteistä. Lisäksi työtehtäviisi voi kuulua myös muita laboratoriotöitä. Tulet työskentelemään Espoon tai Helsingin toimipisteessämme.

Tarjoamme monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä, joustavat työajat sekä monipuoliset työhyvinvointiasi tukevat henkilöstöedut.

Työ alkaa 13.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 13.8.2021 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Lisätietoja:
Miika Huttu, laboratoriopäällikkö, Espoo/Helsinki p. 040 807 3823, miika.huttu@labroc.fi

Lue lisää!

Labroc työnantajana