OmaLabroc

OmaLabroc on sähköinen laboratoriopalvelu Labrocin asiakkaille. Järjestelmästä on käytettävissä sekä selainversio että mobiilisovellus.

OmaLabrocissa voi:

  • tehdä uusia analyysitilauksia
  • tilata näytteille Matkahuollon kuljetuksia
  • seurata projektien etenemistä laboratoriossa
  • katsoa valmistuneita tutkimustuloksia
  • tehdä tarviketilauksia (selainversio)

OmaLabroc on käytettävissä 24/7 ja sen käyttö on maksutonta.

Tunnukset

OmaLabrocissa voi tehdä tilauksia ilman kirjautumista. Suosittelemme kuitenkin hankkimaan kauttamme yrityskohtaiset tunnukset, jolloin yrityksen perustiedot ovat aina valmiina tilausta tehdessä. Tunnukset saa toimipisteidemme assistenteilta. Asiakkaan pääkäyttäjä voi itse lisätä tai poistaa työntekijöitään OmaLabroc- käyttäjiksi ja asettaa heille erilaisia käyttäjäprofiileja.

Perustoiminnot

OmaLabrocissa on helppo tehdä analyysitilauksia kaikille Labrocin analyyseille. Toiminto on käytettävissä sekä selainversiossa että mobiilissa. Näytteiden kirjaamiseen on tehty lyhyt ohjevideo, johon pääsee tutustumaan täältä!

Kirjaamalla analyysitilauksen OmaLabrociin, voi näytelähetykselle tilata samalla Matkahuollon kuljetuksen. Järjestelmä antaa aktivointikoodin, joka kirjoitetaan näytepaketin päälle. Aktivointikoodilla olevan paketin voi jättää Matkahuollon toimipisteeseen jonottamatta. OmaLabrocin kautta tilatut Lähellä- paketit ovat asiakkaillemme aina maksuttomia.

OmaLabrocissa voi seurata analyysitilauksen etenemistä vaiheittain (tilattu – työn alla – valmis). Kaikki kyseiseen projektiin liittyvät analyysitulokset ovat tarkasteltavissa OmaLabrocissa ja niihin on helppo palata tarpeen vaatiessa. Näin ollen OmaLabroc toimii näppärästi mukana kulkevana arkistona analyysituloksille.

Mobiilisovellus

OmaLabrocin mobiilisovellus on ladattavissa ilmaiseksi Google Play ja App Storesta. Kirjautuminen mobiilisovellukseen tapahtuu samoilla tunnuksilla kuin selaimessa toimivaan OmaLabrociin.

Mobiilisovellus on suunniteltu erityisesti kenttäolosuhteisiin ja näppäräksi työkaluksi matkan päälle. Katso video!

Tarviketilaukset

Muiden ominaisuuksien lisäksi OmaLabrocin selainversiossa onnistuu näytteenottopumppujen ja -tarvikkeiden tilaus. Asiakkaamme voivat tilata ennakkoon näytteenottotarvikkeita juuri sopivalle ajankohdalle ja valita, miten tarvikkeet heille toimitetaan. Palvelumme toimii reaaliajassa ja tarjoaa asiakkaillemme työkalun onnistuneen näytteenottokerran suunnitteluun. Näytteenottokalustoa vuokraamme ainoastaan yritysasiakkaille.

Ota yhteyttä!

Meille voi aina soittaa ja kysyä neuvoa! Ota yhteyttä toimipisteidemme assistentteihin tai piipahda paikan päällä laboratorioidemme aukioloaikoina.

OmaLabroc:
Anna Räty
+358 40 560 0032

Mobiilisovellus:
Miika Huttu
+358 40 807 3823

Tarviketilaukset:
Pia Saastamoinen
+358 44 493 2620