Asbestitutkimus

Ilmanäytteet

Tilaa tutkimus

Analyysissä lasketaan asbestikuitujen pitoisuus ilmassa. Puhtaan tilan suurin sallittu asbestipitoisuus ilmassa on 0,01 kuitua/cm3. Asbestianalyysi ilmanäytteestä on akkreditoitu ja Ruokaviraston hyväksymä menetelmä. Suodatinnäytteet (Nuclepore 0,8 µm) tutkitaan pyyhkäisyelektronimikroskoopilla ja siihen liitetyllä energiadispersiivisellä spektrometrillä (SEM/EDS).

Tutkimus suoritetaan soveltaen standardeja ISO-14966:2019 sekä VDI 3492:2013. Tutkijamme ovat kokeneita ja korkeasti koulutettuja. Kattava laitekantamme mahdollistaa analyysin tekemisen kaikissa toimipisteissämme.

finas

Olemme FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T314, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025. Laboratoriomme akkreditoidut pätevyysalueet löytyvät osoitteesta www.finas.fi.

Toimi näin!

Lähetä tutkittavat näytteet tai toimita ne meille paikan päälle laboratorioomme. Voit tuoda näytteet myös näytteiden vastaanottolaatikkoon, joista näytelähetykset lähtevät laboratorioihimme päivittäin. Tämä toimitustapa on näytteenlähettäjälle ilmainen. Alla tarkemmat ohjeet.

Rakentamisen laatu koskee meitä kaikkia

Siksi haluamme auttaa sinua.

Ota yhteyttä