Toimimme hyvän asumisen puolesta

Pyrimme olemaan paras mahdollinen työpaikka

Lähetä viesti

Labroc työnantajana

Labrocin perustajat halusivat luoda itselleen sopivan työympäristön ja päättivät perustaa yrityksen. Mutkaton tapamme toimia houkutteli Labrocille nopeasti muitakin huippututkijoita töihin ja yhtiö laajeni nopeasti noin 40 hengen valtakunnalliseksi toimijaksi. Nykyisin työllistämme jo noin 70 henkilöä kuudella paikkakunnalla.

Yhtiö on juuri niin hyvä kuin sen työntekijät. Kiinnitämme erityistä huomiota uusien työntekijöiden perehdyttämiseen ja laboratorioiden päiväjärjestykseen. Tutkijoillemme taataan työrauha siitä huolimatta, että yhtiö kehittyy rivakasti. Laboratoriomme selviävät hyvin suuristakin näytemääristä normaalin työajan puitteissa luvattujen vastausaikojen mukaisesti. Antoisa työpäivä on sopivan kiireinen, kuluu nopeasti ja jättää tunteen siitä, että taitoja on sopivasti koeteltu. Ja hyvän työpäivän jälkeen vaihdetaan aidosti vapaalle.

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta voit lähettää CV:si ja avoimen työhakemuksesi henkilöstöpäälliköllemme (anna.launonen@labroc.fi)

Meille henkilöstön hyvinvointi on tärkeää

Labroc tarjoaa henkilöstölleen kattavan sairausvakuutuksen ja järjestää säännöllisesti tapahtumia koko henkilöstölle. Liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteihin kannustetaan virikeseteleiden avulla. Henkilöstön visiittejä toimipisteiden välillä suositaan. Näin tasataan työtaakkaa ja varmistetaan parhaiden toimintatapojen leviäminen. Huomioimme henkilöstön arkielämän haasteet ja pyrimme järjestämään heille mahdollisuudet kehittyä työntekijänä haluamaansa suuntaan.

Seuraa meitä somessa