Toimimme hyvän asumisen puolesta

Pyrimme olemaan paras mahdollinen työpaikka

Lähetä viesti

Labroc työnantajana

Labrocin perustajat halusivat luoda itselleen sopivan työympäristön ja päättivät perustaa yrityksen. Mutkaton tapamme toimia houkutteli Labrocille nopeasti muitakin huippututkijoita töihin ja yhtiö laajeni nopeasti noin 40 hengen valtakunnalliseksi toimijaksi. Syksyllä 2020 joukkoon liittyi myös Mikrobioni Oy, ja fuusion myötä henkilökuntamme vahvuus on nyt noin 50 henkilöä.

Yhtiö on juuri niin hyvä kuin sen työntekijät. Kiinnitämme erityistä huomiota uusien työntekijöiden perehdyttämiseen ja laboratorioiden päiväjärjestykseen. Tutkijoillemme taataan työrauha siitä huolimatta, että yhtiö kehittyy rivakasti. Yhdeksältä nautitaan yhteinen aamupala ja kahdelta kahvit. Laboratoriomme selviävät hyvin suuristakin näytemääristä normaalin työajan puitteissa luvattujen vastausaikojen mukaisesti. Antoisa työpäivä on sopivan kiireinen, kuluu nopeasti ja jättää tunteen siitä, että taitoja on sopivasti koeteltu. Ja hyvän työpäivän jälkeen vaihdetaan aidosti vapaalle. Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta voit lähettää hakemuksen ja CV:n henkilöstöpäälliköllemme (helena.rintala@labroc.fi).

 

Tutustu tarkemmin, millaista on olla labroclainen!

”Labroc mahdollistaa oman osaamisen kehittämisen ja tukee henkilöstön hyvinvointia.” -Matias
”Labroc on työnantajana joustava. Siirtoni toimipisteiden välillä onnistui vaivattomasti ja nopealla aikataululla.” -Sonja
”Toimipisteiden välinen tiedonjako on tehty Labrocilla erittäin luontevaksi ja helpoksi.” -Veikko

Meille henkilöstön hyvinvointi on tärkeää

Labroc tarjoaa henkilöstölleen kattavan sairausvakuutuksen ja järjestää säännöllisesti tapahtumia koko henkilöstölle. Liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteihin kannustetaan virikeseteleiden avulla. Henkilöstön visiittejä toimipisteiden välillä suositaan. Näin tasataan työtaakkaa ja varmistetaan parhaiden toimintatapojen leviäminen. Huomioimme henkilöstön arkielämän haasteet ja pyrimme järjestämään heille mahdollisuudet kehittyä työntekijänä haluamaansa suuntaan.

Seuraa meitä somessa