Toimimme hyvän asumisen puolesta

Pyrimme olemaan paras mahdollinen työpaikka

Lähetä viesti

Labroc työnantajana

Labrocin perustajat halusivat luoda itselleen sopivan työympäristön ja päättivät perustaa yrityksen. Mutkaton tapamme toimia houkutteli Labrocille nopeasti muitakin huippututkijoita töihin ja yhtiö laajeni nopeasti noin 40 hengen valtakunnalliseksi toimijaksi.

Yhtiö on juuri niin hyvä kuin sen työntekijät. Kiinnitämme erityistä huomiota uusien työntekijöiden perehdyttämiseen ja laboratorioiden päiväjärjestykseen. Tutkijoillemme taataan työrauha siitä huolimatta, että yhtiö kehittyy rivakasti. Yhdeksältä nautitaan yhteinen aamupala ja kahdelta kahvit. Laboratoriomme selviävät hyvin suuristakin näytemääristä normaalin työajan puitteissa luvattujen vastausaikojen mukaisesti. Antoisa työpäivä on sopivan kiireinen, kuluu nopeasti ja jättää tunteen siitä, että taitoja on sopivasti koeteltu. Ja hyvän työpäivän jälkeen vaihdetaan aidosti vapaalle.

Tutustu tarkemmin, millaista on olla labroclainen!

”Labroc mahdollistaa oman osaamisen kehittämisen ja tukee henkilöstön hyvinvointia.” -Matias
”Labroc on työnantajana joustava. Siirtoni toimipisteiden välillä onnistui vaivattomasti ja nopealla aikataululla.” -Sonja
”Toimipisteiden välinen tiedonjako on tehty Labrocilla erittäin luontevaksi ja helpoksi.” -Veikko

Meille henkilöstön hyvinvointi on tärkeää

Labroc tarjoaa henkilöstölleen kattavan sairasvakuutuksen ja järjestää säännöllisesti tapahtumia koko henkilöstölle. Liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteihin kannustetaan virikeseteleisen avulla. Henkilöstön visiittejä toimipisteiden välillä suositaan. Näin tasataan työtaakkaa ja varmistetaan parhaiden toimintatapojen leviäminen. Huomioimme henkilöstön arkielämän haasteet ja pyrimme järjestämään heille mahdollisuudet kehittyä työntekijänä haluamaansa suuntaan.

Avoimet työpaikat

Betonin testaaja, 2 paikkaa, Labroc Oy, Espoo, Tampere

Labroc Oy hakee betonitestaukseen asiantuntijoita (esim. betonilaborantti, teknikko, rakennusmestari/-insinööri) Espoon ja Tampereen betonilaboratorioihin.

LABROC Oy on kotimainen riippumaton, henkilöstön omistama betonin ja haitta-aineiden analysointiin erikoistunut Finas-akkreditoitu laboratorio, T314. Asiantuntevalla henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus betoni- ja haitta-ainetutkimuksista. Toimintamme perusta on hyvinvoiva henkilöstö sekä pitkät asiakassuhteet. Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti, nopeasti ja luotettavasti. Lisätietoja www.labroc.fi

Haemme tehokasta ja joustavaa tiimityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ vaatii tarkkuutta, vastuullisuutta ja valmiutta kehittää omaa osaamista. Tässä tehtävässä positiivinen asenne on avainasemassa.

Tehtävän kuvaus:
Päätehtävänä laboratoriotestaukset (mm. puristuslujuus, vetolujuus), töiden organisointi, asiakasyhteistyö sekä työmaatestaus. Haemme useampia ammattilaisia ja työtehtävät voidaan räätälöidä sinulle sopivaksi.

Edellytämme sinulta: 
Betoniteknistä osaamista ja aiempaa työkokemusta rakennusalalta. Perehdytämme sinut tehtävään. Ajokortti on pakollinen.

Tarjoamme sinulle: 
-alan parhaat työkaverit
-mahdollisuuden kasvaa alan rautaiseksi ammattilaiseksi
-mahdollisuuden kehittyä yrityksemme mukana
-hyvät henkilöstöedut

Muuta:
Työ alkaa mahdollisimman pian, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on vakituinen kokoaikatyö.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Vehviläinen, puh. 044 281 5199 hakemukset mika.vehvilainen@labroc.fi

Seuraa meitä somessa