Toimimme hyvän asumisen puolesta

Pyrimme olemaan paras mahdollinen työpaikka

Lähetä viesti

Labroc työnantajana

Labrocin perustajat halusivat luoda itselleen sopivan työympäristön ja päättivät perustaa yrityksen. Mutkaton tapamme toimia houkutteli Labrocille nopeasti muitakin huippututkijoita töihin ja yhtiö laajeni nopeasti noin 40 hengen valtakunnalliseksi toimijaksi.

Yhtiö on juuri niin hyvä kuin sen työntekijät. Kiinnitämme erityistä huomiota uusien työntekijöiden perehdyttämiseen ja laboratorioiden päiväjärjestykseen. Tutkijoillemme taataan työrauha siitä huolimatta, että yhtiö kehittyy rivakasti. Yhdeksältä nautitaan yhteinen aamupala ja kahdelta kahvit. Laboratoriomme selviävät hyvin suuristakin näytemääristä normaalin työajan puitteissa luvattujen vastausaikojen mukaisesti. Antoisa työpäivä on sopivan kiireinen, kuluu nopeasti ja jättää tunteen siitä, että taitoja on sopivasti koeteltu. Ja hyvän työpäivän jälkeen vaihdetaan aidosti vapaalle.

Haluatko liittyä Labroclaisten joukkoon?

Meillä on hyvä meininki!

Lähetä hakemus
”Labroc mahdollistaa oman osaamisen kehittämisen ja tukee henkilöstön hyvinvointia.” -Matias
”Labroc on työnantajana joustava. Siirtoni toimipisteiden välillä onnistui vaivattomasti ja nopealla aikataululla.” -Sonja
”Toimipisteiden välinen tiedonjako on tehty Labrocilla erittäin luontevaksi ja helpoksi.” -Veikko

Meille henkilöstön hyvinvointi on tärkeää

Labroc tarjoaa henkilöstölleen kattavan sairasvakuutuksen ja järjestää säännöllisesti tapahtumia koko henkilöstölle. Liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteihin kannustetaan virikeseteleisen avulla. Henkilöstön visiittejä toimipisteiden välillä suositaan. Näin tasataan työtaakkaa ja varmistetaan parhaiden toimintatapojen leviäminen. Huomioimme henkilöstön arkielämän haasteet ja pyrimme järjestämään heille mahdollisuudet kehittyä työntekijänä haluamaansa suuntaan.

Seuraa meitä somessa