Rakentamisen elinkaaren laboratorio

 

Tilaa tutkimus

Labroc - Rakentamisen elinkaaren laboratorio

Labroc Oy tuottaa laboratoriopalveluja kaikkiin rakentamisen elinkaaren vaiheisiin. Monipuolisen analyysi- ja palveluvalikoiman myötä tarjoamme asiantuntija-asiakkaillemme tietoa tutkimusten ja selvitysten tueksi, ja autamme päämäärässä saavuttaa turvallinen ja terveellinen rakennettu ympäristö. Toimimme valtakunnallisesti asiakkaiden kokonaisvaltaisena luottokumppanina ja olemme osa GBA Groupia. 

Laboratoriomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Helsingissä ja Espoossa. Kattavan kuriiriverkostomme myötä näytteet kulkevat nopeasti laboratorioihimme, ja palvelu on hyvää ja ripeää paikkakunnasta riippumatta. Teemme lisäksi työmaakäyntejä infrakohteisiin.

Asiakkaitamme ovat rakennusalan ammattilaisina suunnittelijat, insinööritoimistot, sisäilma-, kunto-, asbesti- ja haitta-ainetutkimuksia tekevät toimijat, purkutyötä tekevät tahot sekä betonitehtaat ja -urakoitsijat. Myös useat kunnat ja kaupungit ovat asiakkaitamme. Lausunnot toimitamme nopeasti ja helposti – toimintamme on mitoitettu niin, että hanskaamme kaikki tilanteet sovitussa aikataulussa.

Toimimme hyvän asumisen puolesta ja pyrimme olemaan paras mahdollinen työpaikka ja yhteistyökumppani.

Olemme FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T314 sekä kalibrointilaboratorio K064, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025. Laboratoriomme akkreditoidut pätevyysalueet löytyvät osoitteesta www.finas.fi.

Miksi Labroc?

akkreditoitu analyysi

Laatu. Laboratoriomme on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025. Laboratoriomme akkreditoidut pätevyysalueet löytyvät osoitteesta www.finas.fi.

labroc_betonitutkimus

Olemme laboratorio asiakkaidemme palveluksessa. Me emme kilpaile asiakkaidemme kanssa samoista töistä, emme suorita asbestikartoituksia tai kuntotutkimuksia.

laadunvarmistus_header

Palvelu. Teemme kaikkemme, jotta näytteiden käsittely, toimitus, tulosten saatavuus ja tutkijan kanssa viestiminen olisivat asiakkaalle mahdollisimman vaivattomia.

labroc_laboratorio

Lausuntomme ovat huolella laadittuja ja saat ne nopeasti myös kiireisimmän sesongin aikaan – kokemus puhuu.

Toimipisteverkostomme on alan kattavin ja näytelogistiikkamme on viritetty huippuunsa. Homma toimii tasalaatuisesti sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

Rakentamisen laatu koskettaa meitä kaikkia

Siksi haluamme auttaa sinua

Ota yhteyttä