Rakentamisen elinkaaren laboratorio

Nopeasti. Helposti. Laadukkaasti.

Tilaa tutkimus

Labroc Oy

LABROC Oy on betonin ja haitta-aineiden analysointiin erikoistunut laboratorio. Toimimme laboratoriona rakentamisen kaikissa elinkaaren vaiheissa. Kokeneet tutkijamme selvittävät näytteistä rakennusmateriaalien kuntoa, soveltuvuutta ja vaikutusta elinympäristössämme sekä uudisrakennus- että korjausrakennuskohteissa. Riippumattomat tutkimuksemme tukevat hyvää päätöksentekoa urakan suunnittelu- ja toteutusvaiheissa. Laboratorio- ja kuriiriverkostomme takaavat yksilöllisen, nopean ja tasalaatuisen palvelun kaikkialla Suomessa. Toimimme hyvän asumisen puolesta ja pyrimme olemaan paras mahdollinen työpaikka ja yhteistyökumppani.

Laboratorio on FINAS–akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T314, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025:2017.

Katso voimassa oleva pätevyysalue www.finas.fi/T314

Miksi Labroc?

Olemme laboratorio asiakkaidemme palveluksessa. Me emme kilpaile asiakkaidemme kanssa samoista töistä, emme suorita asbestikartoituksia tai kuntotutkimuksia.

Palvelu. Teemme kaikkemme, jotta näytteiden käsittely, toimitus, tulosten saatavuus ja tutkijan kanssa viestiminen olisivat asiakkaalle mahdollisimman vaivattomia.

Lausuntomme ovat huolella laadittuja ja saat ne nopeasti myös kiireisimmän sesongin aikaan – kokemus puhuu.

Toimipisteverkostomme on alan kattavin ja näytelogistiikkamme on viritetty huippuunsa. Homma toimii tasalaatuisesti sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

Rakentamisen elinkaaren laboratorio

Palvelemme sinua talo- ja infrahankkeissa kohteen koko elinkaaren ajan. Saat meiltä lausunnot erityisen nopeasti ja helposti – toimintamme on mitoitettu niin, että hanskaamme kaikki tilanteet sovitussa aikataulussa. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja Oulussa. Sadat näytteiden jättöpisteet kattavat muut kaupungit yli yön kuriiripalvelulla. Teemme lisäksi työmaakäyntejä infrakohteisiin.

Palvelumme on suunnattu sekä uudis- että korjausrakentamisen tarpeisiin. Asiakaskuntamme koostuu rakennusalan ammattilaisista, suunnittelijoista, insinööritoimistoista, urakointiliikkeistä, purkajista, saneeraajista sekä betonitehtaista.

FINAS-akkreditoitu testauslaboratorio

Laboratorio on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboraotorio T314, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025.

Akkreditoinnin piiriin kuuluvat asbestianalyysit materiaali- ja ilmanäytteille kaikissa toimipisteissä ja ohuthietutkimus, optinen ilmahuokosmääritys sekä puristuslujuuden ja tiheyden määritys Oulussa ja Espoossa.

Rakentamisen laatu koskettaa meitä kaikkia

Siksi haluamme auttaa sinua

Ota yhteyttä