Rakentamisen elinkaaren laboratorio

Asbesti ja haitta-aineet, Sisäilma, Betoni, Ympäristö

Tilaa tutkimus

Labroc - Rakentamisen elinkaaren laboratorio

Labroc Oy tuottaa laboratoriopalveluja kaikkiin rakentamisen elinkaaren vaiheisiin. Monipuolisen analyysi- ja palveluvalikoiman myötä tarjoamme asiantuntija-asiakkaillemme tietoa tutkimusten ja selvitysten tueksi, ja autamme päämäärässä saavuttaa turvallinen ja terveellinen rakennettu ympäristö. Toimimme valtakunnallisesti asiakkaiden kokonaisvaltaisena luottokumppanina ja olemme osa kansainvälistä GBA Groupia. 

Analyysimme on jaettu neljään pääryhmään: Asbesti ja haitta-aineet, Sisäilma, Betoni ja Ympäristö. Yritys työllistää noin 70 henkilöä kuudella paikkakunnalla.

Laboratoriomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Jyväskylässä.  Kattavan kuriiriverkostomme myötä näytteet kulkevat nopeasti laboratorioihimme, ja palvelumme on ripeää paikkakunnasta riippumatta. Teemme lisäksi työmaakäyntejä infrakohteisiin.

Asiakkaitamme ovat rakennusalan ammattilaisina suunnittelijat, insinööritoimistot, sisäilma-, kunto-, asbesti- ja haitta-ainetutkimuksia tekevät toimijat, purkutyötä tekevät tahot sekä betonitehtaat ja -urakoitsijat. Myös useat kunnat ja kaupungit ovat asiakkaitamme. Tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn (05/2023) mukaan asiakkaat arvostavat toiminnassamme erityisesti henkilökunnan asiantuntijuutta sekä asiakaspalveluamme.

Olemme FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T314 (Labroc Oy) ja T315 (Tampereen asbesti- ja kuitulaboratorio Oy), akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025. Laboratoriomme akkreditoidut pätevyysalueet löytyvät osoitteesta www.finas.fi.

Labroc – kumppani tutkitun tiedon tuottajana rakennetussa ympäristössä ​

Miksi Labroc?

akkreditoitu analyysi

Laatu. Laboratoriomme on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025. Laboratoriomme akkreditoidut pätevyysalueet löytyvät osoitteesta www.finas.fi.

laadunvarmistus_header

Palvelu. Teemme kaikkemme, jotta näytteiden käsittely, toimitus, tulosten saatavuus ja tutkijan kanssa viestiminen olisivat asiakkaalle mahdollisimman vaivattomia.

labroc_laboratorio

Lausuntomme ovat huolella laadittuja ja saat ne nopeasti myös kiireisimmän sesongin aikaan – kokemus puhuu.

Toimipisteverkostomme on alan kattavin ja näytelogistiikkamme on viritetty huippuunsa. Homma toimii tasalaatuisesti sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

Vastuullisuus. Labrocin toiminnan päämääränä on terveellinen ja turvallinen rakennettu ympäristö. Toimimme arvojemme mukaisesti ja noudatamme ympäristölupaustamme.

Rakentamisen laatu koskettaa meitä kaikkia

Siksi haluamme auttaa sinua

Ota yhteyttä