Jyväskylässä sijaitseva Brado Oy toimii rakennuttajakonsulttina, jonka lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat rakennusten kuntoon liittyvät tutkimukset ja sisäilmaselvitykset. Brado on valinnut laboratoriokumppanikseen Labroc Oy:n.

– Me otamme kentällä erilaisia näytteitä, kuten mikrobinäytteitä, kemiallisia yhdisteitä tutkivia niin sanottuja VOC-näytteitä, kuitunäytteitä, asbestinäytteitä ja muita haitta-ainenäytteitä. Näytteet lähetetään Labrocille analysoitavaksi, Bradon rakennusterveysasiantuntija Sanna Lappi kertoo.

Lappi on ollut alalla reilu parikymmentä vuotta. Hän kertoo, että tarvittavien näytteenottojen suunnittelu perustuu rakennuksen taustatietojen selvittämiseen ja rakennuksen historian tutkimiseen.

– Selvitetään käytettyjä materiaaleja, haastatellaan käyttäjiä ja selvitetään rakennuksen historiaa, eli mitä korjauksia on kenties aiemmin tehty. Mietitään kokonaisuutta, jonka perusteella tutkija sitten valitsee käytettävät analyysit, Lappi sanoo.

 

OmaLabroc -järjestelmä helpottaa työtä

Bradon käyttämä laboratorioanalyysien toimittaja on Labroc, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia analyysipalveluja. Sanna kertoo olevansa erittäin tyytyväinen Labrocin palveluihin, erityisesti heidän OmaLabroc -järjestelmäänsä.

– OmaLabroc -järjestelmästä saa tehtyä lähetteen analyyseihin ja tilattua Matkahuollon aktivointikoodin, eli kuljetuksen saa myös järjestettyä sitä kautta. Samalla voi antaa aikatauluehdotuksen milloin analyysivastausten pitäisi olla valmiit. Näytteiden lähettämisen helppouteen olen ollut tyytyväinen, Lappi kertoo.

Labrocin analyysivalikoima riittää Bradon tarpeisiin hyvin. Lappi korostaa, että Labrocin palveluiden kilpailukykyinen hinta ja laadukas toiminta auttavat myös heitä pysymään kilpailukykyisinä.

OmaLabroc -järjestelmä on yksi tapa, jolla Labroc erottuu kilpailijoistaan ja tarjoaa lisäarvoa asiakkailleen.

Laadukas palvelu kilpailukykyiseen hintaan

Lapin kokemus Labrocin palveluista on erittäin positiivinen. Hän on ollut erityisen tyytyväinen analyysitulosten ajantasaisuuteen ja helppouteen, jolla näytteiden lähettäminen onnistuu. Henkilökunnan palvelualttiuteen on myös oltu tyytyväisiä.

– Joskus käy niin, ettei oma asiantuntemus riitä, joten Labrocin henkilökunnalta on saanut apua analyysitulosten tulkitsemiseen, Lappi hymyilee.

Labroc panostaa jatkuvasti analyysien ja tutkimusmenetelmien kehittämiseen, jotta he voivat tarjota parhaat mahdolliset palvelut asiakkailleen. Lisäksi Labroc järjestää asiakkailleen webinaareja ajankohtaisista aiheista alalta. Tämä takaa sen, että Bradon kaltaiset yritykset pystyvät tarjoamaan kattavampia palveluita ja yksityiskohtaisempia tuloksia asiakkailleen.

Lappi suosittelee Labrocin analyysipalveluita kaikille, jotka tarvitsevat laboratorioanalyysejä. Hänen kokemuksensa perusteella Labroc tarjoaa luotettavaa, laadukasta ja kätevää palvelua, joka helpottaa tutkijoiden työtä.

Sanna Lappi, Brado Oy

 

Tutustu referensseihimme!