OmaLabroc

10.6.2021

Me Labrocissa haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista asiakaspalvelua monipuolisen analyysivalikoiman lisäksi. Yksi tärkeimmistä palveluistamme sai keväällä uuden nimen ja raikkaamman ilmeen. Labrocin sähköinen laboratoriojärjestelmä on nyt OmaLabroc ja mikä parasta: järjestelmä on tietokoneen selainversion lisäksi käytettävissä myös mobiilisovelluksen kautta!

OmaLabroc on asiantuntijan ehdoton työväline niin kentälle kuin konttorillekin. OmaLabrocissa voit helposti:

  • tehdä uusia analyysitilauksia
  • tilata näytteille Matkahuollon kuljetuksia
  • seurata projektien etenemistä laboratoriossa
  • katsoa valmistuneita tutkimustuloksia
  • tehdä tarviketilauksia (selainversio)


Mobiilisovellusta käyttäessä voit siis tehdä tutkimustilauksen jo kentällä ja tulosraportitkin ovat aina saatavilla kännykässäsi.

Analyysitilaukset

Uudistuneessa OmaLabrocissa on helppo tehdä analyysitilauksia kaikille Labrocin analyyseille. Toiminto on käytettävissä sekä selainversiossa että mobiilissa. Näytteiden kirjaamiseen on tehty lyhyt ohjevideo, johon pääset tutustumaan täältä.

Matkahuollon kuljetustilaukset

Tarvittaessa voit analyysitilausta tehdessä tilata näytteille myös Matkahuollon kuljetuksen: järjestelmä antaa aktivointikoodin, joka kirjoitetaan näytepaketin päälle. Koska aktivointikoodilla olevan paketin voi jättää Matkahuollon toimipisteeseen jonottamatta, järjestelmän käyttö tuo sinulle selkeää ajansäästöä. OmaLabrocin kautta tilatut Lähellä- paketit ovat asiakkaillemme aina maksuttomia!

Tarviketilaukset

OmaLabrocin selainversiossa onnistuu myös näytteenottopumppujen ja -tarvikkeiden tilaus. Järjestelmään kirjautuneena pystyt tilaamaan ennakkoon näytteenottotarvikkeet ja varmistamaan, että näytteenottokeikka sujuu alusta loppuun jouhevasti. Toistaiseksi tarviketilausten tilaus voidaan tehdä vain selainversion kautta, mutta kannattaa pysyä kuulolla mahdollisista lisäuudistuksista mobiilisovelluksen suhteen.

Kirjautuminen OmaLabrociin on helppoa: tarvitset vain sähköpostiosoitteesi ja salasanan. Jos sinulla ei salasanaa vielä ole, ota yhteyttä laboratorioihimme.

Haluamme tarjota sinulle OmaLabrocin myötä apua työarjen kiireisiin. Toivottavasti siis otat rohkeasti uudistuneen OmaLabrocin käyttöön. Jos jotain kysyttävää herää tai tarvitset apua käyttöönotossa, autamme sinua mielellämme!

Lataa OmaLabroc mobiilisovellus:

OmaLabroc selainversio

Lisätietoa OmaLabroc- järjestelmästä:
Tietopankki