16.9.2022 09:00 - 09:45 Teams Live Event

Labrocin syyskuun webinaarissa aiheena ovat laboratorion mikrobianalyysien tulokset ja tulostulkinnat erityisesti talokauppariitojen yhteydessä. Laboratoriotyötä, menetelmävalintoja ja tapaa tehdä analyysit säätelevät Asumisterveysasetus ja soveltavat ohjeet. Talokauppariita ratkaistaan kuitenkin maakaaren perusteella. Miten kiinteistön laatuvirhe ja toimenpiderajan ylittyminen suhtautuvat toisiinsa? Millaisia joskus kiperiäkin tilanteita laboratoriotutkimuksiin ja tulosten tulkintaan liittyy riitatapauksessa ja miksi?

Näistä kysymyksistä on webinaarissamme keskustelemassa asiantuntijana asianajaja Tiina Koskinen-Tammi Asianajotoimisto Alfa Oy:stä ja Labrocista asiakkuusjohtaja Teija Meklin. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta painikkeesta!

Tiina Koskinen-Tammi on asianajaja, oikeustieteen tohtori sekä varatuomari Asianajotoimisto Alfa Oy:ssä. Hänen erikoisaloja ovat kosteus- ja homevauriot, sisäilmaongelmat, asunto- ja kiinteistökauppariidat, rakentamiseen liittyvät lakiasiat sekä asunto-osakeyhtiöoikeus.

Ilmoittaudu tästä

Lisää kalenteriin