Kloorianisoleista vanhan talon hajua

Kemistimme Jani Mäkelä kirjoitti uusimpaan Ympäristö ja Terveys- lehteen artikkelin kloorianisoleista. Nämä vanhoista puurakenteisista taloista tutut tunkkaiset hajut yhdistetään usein homeen hajuun, vaikka kyseessä voikin olla yhdisteryhmä, joita kutsutaan kloorianisoleiksi.

Lue lisää

OmaLabroc helpottaa asiakkaidemme arkea

Me Labrocissa haluamme tehdä asiakkaidemme työarjen mahdollisimman sujuvaksi. Koska asiakkaamme arvostavat nopeutta ja helppoutta, olemme kehittäneet sähköisiä palvelukanaviamme vastaamaan nykytarpeita. OmaLabroc on nyt valmis ja käytettävissä tietokoneen selainversion lisäksi myös mobiililla!

Lue lisää

Webinaari: Rakennetun ympäristön kemialliset haitta-aineet

Labrocin seuraavassa webinaarissa keskustellaan rakennetun ympäristön kemiallisista haitta-aineista. 

Lue lisää

Kuopion laboratorioon uusia akkreditointeja ilmanäytteille

Olemme saaneet uusia akkreditoituja analyysimenetelmiä Labroc Kuopioon (T288). Mukana mm. ensimmäisenä Suomessa kloorianisolien akkreditoitu määritysmenetelmä ilmanäytteestä.

Lue lisää

Webinaari: Betonin ohuthietutkimuksen merkitys korjaussuunnittelussa

Labroc jatkaa Mikrobionilla aloitettuja Analyysien ääreltä- webinaareja! Seuraavassa webinaarissa Tapani Arola kertoo ohuthietutkimuksen merkityksestä korjaussuunnittelussa.

Lue lisää

Teolliset mineraalikuidut, näytteenotto-ohje päivittynyt

Labroc on päivittänyt teollisten mineraalikuitujen näytteenotto-ohjetta.

Lue lisää

Labroc näytepostilaatikot, uusin avattu Kouvolaan

Labrocin näytepostilaatikot ovat näppärä ja maksuton vaihtoehto asbesti- ja haitta-ainenäytteiden toimittamiseen laboratorioihimme. Uusin postilaatikko on otettu käyttöön Kouvolassa.

Lue lisää

Purkukartoitus osana korjausrakentamista

Purkukartoitus on verrattain uusi toimenpide rakennusten korjaus- tai purkusuunnitelmaa laadittaessa. Vapaaehtoisen kartoituksen myötä kustannukset pysyvät kurissa ja rakentamisen kiertotalous paranee. Lue lisää Tomin blogista!

Lue lisää

Laboratorion monta toimipistettä-yksi laatu

Labrocin asiakkuusjohtaja Teija piti tämän vuoden Sisäilmastoseminaarissa tietoiskun otsikolla ”Laboratorion monta toimipistettä – yksi laatu”. Video on nyt katsottavissa!

Lue lisää