Labroc mukana hyvän asian puolesta, Team Rynkeby – God Morgon

Team Rynkeby – God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyysjoukkue, joka pyöräilee joka vuosi Pariisiin ja kerää rahaa vakavasti sairaille lapsille. Team Rynkeby – God Morgonin tärkein tehtävä on kerätä rahaa syöpää sairastavien lasten ja nuorten sekä heidän perheiden auttamiseksi Sylva ry:n ja Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön kautta. Labroc oli kaudella 2020-2021 mukana kultasponsorin ominaisuudessa ja pyörän satulaan istui laatupäällikkömme Jaana Kierikki.

”Team Rynkebyn treenit alkoivat lokakuussa 2020”, kertoo Jaana. Syksy kului peruskuntotreeneissä kävellen ja spinning-saleilla käyden. Loka-maaliskuun aikana harjoittelua kertyi lähinnä kävelystä, spinningistä ja hiihdosta yhteensä noin 800 kilometriä. ”Aikaa harjoitteluun meni noin 180 tuntia” kertaa Jaana treenipäiväkirjaa selaten.

Ulkokausi starttasi huhtikuussa heti pääsiäisen 2021 jälkeen. ”Huhti-kesäkuun aikana olin jo istunut pyörän selässä yhteensä 88 tuntia ja 2200 kilometriä. Olimme ajaneet pisimmillään reilut 200 kilometriä saman päivän aikana, polkeneet jäätävässä kevätsäässä sormet ja varpaat kohmeessa, halkoneet tuulta ja kaatosadetta silmät ja suut täynnä hiekkaa ja kuravettä, sekä matkanneet paahtavassa helteessä läpi Uuttamaata. Ja kyllä: tämä kaikki oli sen arvoista ja niiiiiiiin siistiä!” muistelee Jaana kevään treenitunnelmia.

16.7.2021: Tour de Finland takana! Fiilikset urakan jälkeen olivat Jaanalla huikeat. ”1240 kilometrin matkaan mahtui monenlaisia tunteita, upeita maisemia, hellettä, iloisia ihmisiä ja ennen kaikkea onnistumisia   TdF:n 8 päivää olivat mielettömän hienot. Kapteenimme tsemppisanat kaikuvat vielä korvissa: ”Olemme nuoria, vahvoja, etuoikeutettuja ja meillä on vahvat jalat.”  Näin on, ensi vuonna uudestaan!”

Tänä vuonna Team Rynkeby – God Morgon keräsi mahtavan 942 584€:n potin hyväntekeväisyyteen. Labroc onnittelee hienosta suorituksesta!

 

      

      

Kuvat: Jaana Kierikki, Team Rynkeby- God Morgon, Isto Ojakangas