Betonin ja haitta-aineiden analysointia

Nopeasti. Helposti. Laadukkaasti.

Ota yhteyttä

Veto- ja tartuntalujuuskokeet työmaakohteissa

Betonin kuntoa tutkitaan tavallisesti vetokokeiden avulla. Tutkimustuloksien perusteella saadaan kattava kuva betonin rapautumisen asteesta, laajuudesta ja betonin edustavuudesta. Vetolujuusvaatimuksia asetetaan myös erilaisille pinnoitteille ja terästen ja ankkureiden tartunnoille.

Betonin testaus, tutkimus ja laadunvalvonta ovat Labrocille jokapaiväistä analysointia, joiden parissa työskentelee kokenut ja ammattitaitoinen tutkijatiimi. Toimimme laboratoriona betonin kaikissa elinkaaren vaiheissa. Tutkimme ja testaamme kaikkia betonista valmistettuja rakenteita sekä uudisrakennus- että korjausrakennuskohteissa. Tutkimamme näytteet on otettu esimerkiksi kiinteistöjen julkisivuista, parvekerakenteista, uima-altaista tai infrakohteista kuten siltarakenteista, tunneleista, padoista, voimalaitoksista, tuulivoimaloista, majakoista tai vesitorneista. Olemme mukana myös vahinkotapauksissa selvittämässä vaurioiden laajuutta ja vakavuutta.

Ota yhteyttä!

Kimmo Peura

Etelä-Suomi

Kimmo Peura
+358 50 409 1030

Keski-Suomi

Mika Vehviläinen
+358 44 281 5199

Mikko Kivelä

Pohjois-Suomi

Mikko Kivelä
+358 50 438 8912

Toimi näin!

Lähetä tutkittavat näytteet tai toimita ne meille paikan päälle laboratorioomme. Voit tuoda näytteet myös näytteiden vastaanottolaatikkoon, joista näytelähetykset lähtevät laboratorioihimme päivittäin. Tämä toimitustapa on näytteenlähettäjälle ilmainen. Alla tarkemmat ohjeet.